lördag 12 september 2009

Jermaine Jackson och Sister Sledge

Jag skrev ett tidigare inlägg om Jackson-familjen där jag förutsåg att familjen skulle utnyttja Michaels död för att "tjäna" pengar. Ok, man behöver inte vara spågumma eller Nostradamus att göra en sådan lätt förutsägelse men det är i alla fall intressant att skriva lite om vad familjen har gjort sedan MKs död.

Under de senaste månaderna har Jermaine Jackson försökt ordna en "tributkonsert" till MJ i ett slott i Wien. Varför Wien och varför ett slott ? Jermaines svar är att MJ hade många fans i Österrike och att han tyckte om slott. Jag är ingen MJ-expert men detta svar är inte så övertygande. Man blir tvungen att misstänka att detta har någonting med pengar att göra - isynnerhet när man tittar på biljettpriserna!

Jermaine annonserade att många superstjärnor skulle uppträda, t.ex. Mary J. Blige, Sister Sledge (???) samt Angela Basset (nej, inte jag heller). I alla fall visade det sig att Mary J. Blige aldrig samtyckte till att uppträda. Trots detta bakslag hävdade Jermaine att han var "still excited" om programmet. Han var dock den enda personen (med undantag av Sledge och Basset-familjerna) som var "still excited" för att konserten blev uppskjuten till 2010 igår. Dessutom ska den flyttas till London. Jermaine hoppas på att använda den extra tiden till att övertyga riktiga superstjärnor som Madonna att uppträda. Jag misstänker att konserten kommer aldrig att äga rum...

Jag vet inte varför jag är så intresserad av Jackson-familjen. Förmodligen för att deras liv påminner mig om en tragisk såpå.

1 kommentar:

Anonym sa...

Ha ha ha, antar att du kommer att köpa en biljett? /Trubbel